Fotolife Akademi

MEB'e Bağlı Ruhsatlı Bir Eğitim Kurumudur

Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

2015 Manzara Fotoğrafçısı Yarışması

Manzara Fotoğrafçısı Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu!

INTERNATIONAL LANDSCAPE PHOTOGRAPHER adlı yarışmanın 2015 senesindeki profesyonel fotoğrafçılık kategorisi kazananı Avusturalyalı fotoğrafçı Luke Austin oldu. Dünyanın dört bir tarafından 2604 fotoğrafın gönderildiği manzara fotoğrafçısı yarışması, profesyonel fotoğrafçılardan oluşan jürinin sıkı bir eleme süreci sonrası dereceye giren fotoğrafları açıklaması ile son buldu. Aynı dalda Ricardo Da Cunha ikinci ve Warren Keelan üçüncü olurken, yılın en iyisi olan fotoğrafçı Austin 5.000 dolarlık manzara fotoğrafçılığı yarışmasının ödülünün sahibi oldu.

Birbirinden etkileyici manzara fotoğrafları gönderilen yarışmada, jüri ve yarışmayı takip edenler muhteşem fotoğraf kareleri görme fırsatını yakaladılar. Manzara fotoğrafçısı yarışması kapsamında değerlendirilen binlerce manzara fotoğrafı arasından bizim derlediklerimiz ise şunlar:

1.Kar ve Buz Ödülü: Jon Martin

Jon Martin’e ait olan, karın görüntülendiği o eşsiz fotoğraf görenleri büyülüyor. Manzara fotoğrafçısı yarışmasının kazananlarından olan Jon Martin, büyüleyici fotoğraf karesiyle doğanın muhteşemliğini tekrar gözler önüne seriyor.

2.Soyut Ödülü: Thierry Bornier

İlk bakışta anlaşılmıyor değil mi? Muhteşem gölde ışığın dansı şahane bir kareyle anlatılmış. Manzara fotoğrafçısı yarışmasının en iddialılarından biri olmuş bu fotoğraf. Baktıkça büyüleniyor insan. Fotoğraf sanatı gerçekten bambaşka bir dal.

3.Havadan Fotoğraf Ödülü: Will Dielenberg

Will Dielenberg tarafından çekilen bu fotoğraf görenleri büyülüyor. 2604 fotoğraf arasından en iyi manzara fotoğrafları arasına girmeyi başaran bu fotoğrafta da doğanın zenginliğine şahit oluyoruz. Doğal güzellikler Internatıonal landscape photographerda olduğu gibi her zaman fotoğrafın konusu oluyorlar.

4.Uzun Pozlama Ödülü: Grant Galbraith

Ne kadar masalsı bir manzara fotoğrafı değil mi? En iyi manzara fotoğrafçısı yarışmasında Uzun Pozlama ödülü bu fotoğrafı oldu.

5.Yılın Manzara Fotoğrafçısı 3.’sü: Warren Keelan

Yılın manzara fotoğrafçısı yarışması adaylarından Keelan, denizin dağ gibi göründüğü bu büyüleyici fotoğrafla ödülü hak etmiş değil mi? Doğanın en güzel görüntüleri doğru zamanda deklanşöre bastığınızda işte böyle görünüyor.

6. Yılın Manzara Fotoğrafçısı 2.’si: Ricardo Da Cunha

Doğa, doğa, doğa… Şahane bir manzara fotoğrafı için kendinizi doğa ananın kollarına bırakmanız yeterli… Cunha da bu eşsiz fotoğraf ile yılın en iyi manzara fotoğrafçısı yarışmasından ödülle dönüyor. Gerçekten 2’nciliği hak etmiş bir fotoğraf.

7.Yılın Manzara Fotoğrafı 1.’si: Luke Tscharke

Gökyüzü bizi her zaman şaşırtmıştır. Manzara fotoğrafçısı Tscharke’nin doğru zamanda doğru yerde bulunması da ona gurur duyacağı bir ödül kazandırmış elbette. 2015 manzara fotoğrafçısı yarışması birincisi Luke Tscharke inanılmaz bir kareye imza atmış.

2015 manzara fotoğrafçısı yarışmasının kazananlarını sizinle paylaştık. Doğanın size sunmuş olduğu olağan üstü görüntüleri sizde çekmeye ne dersiniz. Keşfedilmemiş olan yeteneğinizi keşfedin. Fotoğrafçılık alanında ses getirecek kişiler arasından olabilirsin. Dünyayı kendi gözünden kadrajlamaya ne dersin?

[widget-7]

Yorum Yap

Bilgi Al
Bilgi Al +90 (850) 532 30 30